Publikováno 15. 7. 2017

KVÍZ: Jak dobře znáte Ulici?

seriál Ulice: Kvíz
Zdroj: TV Nova
Témata:

Po prázdninové pauze odstartuje již třináctá sezona Ulice, jež přinese nové příběhy vašich starých známých. Pamatujete si, čím vším si obyvatelé Ulice prošli v minulosti? Otestuje si svou paměť s naším kvízem.

Přehrát poslední díl Ulice

 

Jejich osudy sledujete už téměř dvanáct let každý všední podvečer. Prožíváte s nimi jejich lásky, úspěchy i neúspěchy. Vzpomenete si ještě, kvůli komu se Tereza trápila před necelými jedenácti lety? Vyzkoušejte si, jak na tom jste se znalostmi Ulice v našem kvízu. Přejeme vám příjemnou letní zábavu!

 

 

1) Kdo přebral Terezu Vojtovi?
a) Štěpán Stránský
b) Mára
c) Petr Peterka


2) Kolikrát se vdávala Miriam Hejlová?
a) Jednou
b) Dvakrát
c) Třikrát


3) S kým nikdy nechodil Štěpán?
a) Gábina Pumrová
b) Thea Nekonečná
c) Tereza Jordánová

 


4) Do koho byla nešťastně zamilovaná Lída?
a) Michal Šnajdr
b) Henry Rettig
c) Viktor Verner


5) Kolik velkých lásek měla v Ulici Světlana?
a) Jednu
b) Dvě
c) Tři


6) Kvůli komu měl Jarda opletačky s policií?
a) Petr Boháč
b) Radek Mastný
c) Karel Stránský


7) Kdo nematuroval na podzim?
a) Matěj
b) Miki
c) Vojta


8) Jak se jmenuje Emin starší brácha?
a) Mirek
b) Milan
c) Miloš

 


9) Jaké povolání nikdy nedělal v Ulici Hrihorij?
a) Kuchař
b) Prodavač
c) Truhlář


10) Kvůli komu Tereza žárlila na Moniku?
a) Libor Jeřábek
b) Štěpán Stránský
c) Mára

 


Bylo to pro vás lehké, nebo jste naopak marně tápali v paměti? Pod článkem najdete správné odpovědi. A pozor! Ještě stále si můžete prověřit své znalosti Ulice i v naší velké letní soutěži, ve které můžete vyhrát i účast na natáčení nových dílů Ulice.

 

 

 


Správné odpovědi:
1 – c), 2 – b), 3 – a), 4 – a), 5 – c), 6 – b), 7 – c), 8 – a), 9 – b), 10 – b)


 

 

TV Nova

Diskuze

Tento článek zatím nikdo nekomentoval.
reklama