Aktualizováno 9.7. 2018 18:45

KVÍZ: Znáte dobře Ulici?

Seriál Ulice: Kvíz
Zdroj: TV Nova
Témata:

Ulice je s vámi již téměř třináct let. Někteří z vás sledují osudy jejích hrdinů od samého začátku, jiní se přidali o něco později. Pamatujete si ještě, čím vším si vaši staří známí prošli? Nyní máte možnost otestovat si své znalosti v našem kvízu.

Přehrát poslední díl

 

Pro fanoušky Ulice bude určitě hračkou správně zodpovědět všechny níže položené otázky. Přejeme vám příjemnou zábavu s naším kvízem. Správné odpovědi najdete pod článkem.

 


1) Kolik musela Světlana letos zaplatit radnici kvůli podrazu Roberta a Mastného?
a) 200.000 Kč
b) 220.000 Kč
c) 250.000 Kč

 

2) Jak se jmenuje Šímův bráška?
a) Honzík
b) Pavlík
c) Tomášek

 

3) Kdo letos oslaví kulatiny?
a) Olda Farský
b) Vlastimil Pešek
c) Tonda Hložánek

 

4) Kolik let bylo Gábině, když poprvé otěhotněla?
a) 17)
b) 18)
c) 19)

 

5) Ve kterém roce podali Jordánovi žádost o rozvod?
a) 2008
b) 2009
c) 2010

 

6) S kým Lumír podváděl Světlanu?
a) Ingrid
b) Milada
c) Pavla

 

7) Kdo lezl Vlastimilu Peškovi do zelí u Miriam?
a) Miloslav Stárek
b) Vojtěch Bařinka
c) Václav Král

 

8) Ve kterém měsíci se narodila Lada?
a) Srpen
b) Září
c) Říjen

 

9) Jaké předměty vyučoval na gymnáziu Viktor Verner?
a) Tělesná výchova a biologie
b) Tělesná výchova a výtvarná výchova
c) Tělesná výchova a dějepis

 


10) Jak se jmenuje bývalá milenka Oldy Farského, se kterou má nemanželského syna Jakuba?
a) Petra
b) Renata
c) Tamara

 

Byl pro vás tento kvíz hračkou? Těšte se na další!

 

 

 

 

Správné odpovědi: 1 – a), 2 – c), 3 – b), 4 – b), 5 – a), 6 – c), 7 – b), 8 – b), 9 – a), 10 – c)

 

 

 

 

TV Nova

Diskuze

Tento článek zatím nikdo nekomentoval.
reklama