Publikováno 5. 8. 2017

Znáte dobře Ulici?

seriál Ulice: Kvíz
Zdroj: TV Nova
Témata:

Ulice je s vámi již dvanáct let. Za tu dobu se v ní stala spousta věcí, těch příjemných i těch, na které by vaši staří známí nejraději zapomněli. Pamatujete si ještě, čím vší si už prošli? Nyní si můžete své vědomosti vyzkoušet s naším kvízem.

Přehrát poslední díl

Dvanáct let je hodně dlouhá doba. Není snad žádného starousedlíka v Ulici, kterému by se za tu dobu alespoň jednou nepřevrátil život vzhůru nohama. Vzpomínáte si ještě na vše, co obyvatele Ulice potkalo? S naším kvízem si nyní můžete trochu osvěžit paměť. Správné odpovědi najdete pod článkem.

 

1) Proč byla před pár lety zatčena Vilma Nyklová?
a) Za vloupání
b) Za poplašné zprávy
c) Za napadení

 

2) Za co Pepan vyfasoval domácí vězení?
a) Za ublížení na zdraví
b) Za krádeže
c) Za dluhy

 

3) Než se Ben zamiloval do Moniky, měl na mušce jinou krásku z Ulice. Kterou?
a) Digi
b) Terezu
c) Lenku

 

4) Který uliční bulvár odhalil temnou minulost Pavly, Lumírovy bývalé snoubenky?
a) Plesk
b) Prásk
c) Sešup

 

5) Komu chtěla Mastná vyškrábat oči kvůli nevěrnému manželovi?
a) Lence
b) Digi
c) Ingrid



6) Opletačky s policií měla před pár lety o prázdninách dokonce i Miriam Hejlová. Proč?
a) Za křivé svědectví
b) Za napadení
c) Za nezpůsobilou jízdu



7) Jak se jmenovala Matějova velká láska, se kterou chodil do tanečních?
a) Gábina
b) Lan
c) Thea



8) Kvůli komu se Libuška rozešla s Liborem?
a) Jakub
b) Eliáš
c) Olda


9) Kde Adriana nikdy nepracovala?
a) Bar
b) Fitko
c) Ordinace

 

10) Kdo na čas vedl hospodu v Ulici místo Henryho?
a) Lumír
b) Olda
c) Bedřich

 

Přejeme vám příjemnou zábavu!

 

 

 


Správné odpovědi: 1 – a), 2 – a), 3 – c), 4 – b), 5 – a), 6 – c), 7 – b), 8 – a), 9 – c), 10 – b)


 

 

 

 

 

 

 

TV Nova

Diskuze

Tento článek zatím nikdo nekomentoval.
reklama