Klávesové zkratky na tomto webu - rozšířené Na obsah stránky Na hlavní stránku Přejít do archivu Přejít na televizní program Přejít na tn.cz Přejít na stránky Nova Cinema
Přihlášení »  |  Registrace »
reklama

Forum

09.02.2012 21:02
Počet příspěvků: 1

Mohla by se vratit gabina s hynkem na trvalo a ne jenom obcas jim to tak slusi!! a mohle by byt i nejaka zapletka ale dopadlo by to ze by spolu zase byli jako to bylo drive !!Jim to opravdu tak slusi a ted s malim........

10.02.2012 17:02

souhlasím mohli by se vrátit, moc jim to slušelo :-)))

27.02.2012 22:02

jééé vy ste pitomci to by fakt byla nádhera další nudní volové jako byjich tam bylo málo viz. seidlovi to je děs.

Už aby tam byl vasil ale jestli jak ted píšou že budou vasilovo poslední dny v ulici tak to bude v prdeli toho tam nemuseli vracet takže další trapárna od scénáristů vasil by měl ovládnout ulici opět jako trvrdý mafián je to muj vzor jsem jako vasil snažim se takový být furt si pouštim díly s nim na netu

29.04.2012 03:04
Počet příspěvků: 68

jééé vy ste pitomci to by fakt byla nádhera další nudní volové jako byjich tam bylo málo viz. seidlovi to je děs.

Už aby tam byl vasil ale jestli jak ted píšou že budou vasilovo poslední dny v ulici tak to bude v prdeli toho tam nemuseli vracet takže další trapárna od scénáristů vasil by měl ovládnout ulici opět jako trvrdý mafián je to muj vzor jsem jako vasil snažim se takový být furt si pouštim díly s nim na netu

Po Gábině a Hynkovi se mi rozhodně nestázká, ale Seidlovi jsou super, dobře že se tam objevili a škoda, že to u nich takhle dopadlo. Návrat Vasila byl celkem příjemný, ale zmizel v pravou chvíli, ta jeho mluva už mě štvala.